Τρίτη 14 Μαΐου 2013

2 τρόποι που μπορούμε να καθαρίζουμε τα beauty blender μας!!

Γενικα η καθαριότητα στα πινελα μας και τα beauty blender ειναι απαραίτητη γιατί αν μητει άλλο έρχονται σε επαφή με το δέρμα μας κ πρέπει να ειναι καθαρά!! Σε αυτο το ποστ ομωσ θα σας αναφέρω δυο τρόπους καθαριότητας για τα blender μας!! Μπορούμε να τα καθαρίσουμε με σαπούνι ή με ήπιο σαμπουαν!

Με σαπούνι το μονο που κάνουμε ειναι να βουτηξουμε το σφουγγαρακι μας σε ένα πιατακι με νερό κ μετα να το τριψουμε σε ένα σαπουνακι(το στερεό) στα σημεία που εχουν μείνει υπολείμματα απο μεικ απ. Μετα πολυ μαλακά το τριβουμε στα χέρια μας μέχρι να κανει ελαφρύ αφρό κ να αρχίσει να βγάζει τα υπολείμματα. Υστερα αφού έχουμε κανει την διαδικασία αυτη το ξαναβουταμε στο πιατακι με το νερό( καθαρο πλέον απο οτιδήποτε μπορει να άφησε πριν) κ ουσιαστικά το ξεπλενουμε! Και μετα το αφήνουμε να στεγνώσει!

Καθαρισμός με υγρό σαπούνι ή brush cleansers: εδω ακολουθούμε την ίδια διαδικασία όπως πριν απλα αντί για στερεό σαπουνακι έχουμε υγρό ή brush cleansers που ειναι σε μορφή υγρού. Άμα το μπουκάλακι εχει πιεστικό πωμα πιέζουμε το σφουγγαρακι πάνω μέχρι να ελευθερωθεί το προϊόν πάνω στο σφουγγάρι μας! Υστερα τριβουμε μαλακα μέχρι να φύγουν τα υπολείμματα του μεικ απ κ μετα ξεπλενουμε κ αφήνουμε να στεγνώσει. Εύκολο!

Η πρώτη φωτο δείχνει το τρόπο
Με το στερεό σαπουνακι και η δεύτερη με υγρό σαπούνι. Ελπίζω να σας έδωσα μια ιδέα..





14 σχόλια:

  1. πολυ καλο post...εχεις ενα βραβειακι απο μενα εδω http://aworldforwomen-bymanty.blogspot.gr/2013/05/lovely-blog-award.html...φιλακια πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. GEIA SOY MARY !
    EXEIS KI APO MENA ENA BRABEIO !
    MPES STO BLOG MOU
    FILIA !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε περιμένει κι από εμένα βραβείο! Μπορείς να το βρεις εδώ:

    http://christines-evaluation.blogspot.gr/2013/05/one-lovely-blog-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλειο ποστ και χρήσιμο! Χαιρόμαστε πολύ που βρήκαμε το blog σου και γραφτήκαμε! Είμαστε οι chicates-σε περιμένουμε στο blog μας και στη σελ μας στο fb.
    Stay in touch
    with love,
    ~chicates~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ωραιο και χρησιμο ποστ!
    εχεις και απο εμενα βραβειο http://ellakibeauty.blogspot.gr/2013/05/one-lovely-blog-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχεις βραβειο.... http://beautywithmairy.blogspot.gr/2013/05/one-lovely-blog-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραιο και χρησιμο ποστ..
    Περνα και μια βολτα..
    anthoulasbeauty.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή